Tot slot - De Kookjuf
Tot slot

,
Ik hoop dat je een beetje een idee hebt gekregen hoe je met hulp van De Kookjuf online (beter) kunt leren koken.
Ben je een beginner in de keuken, dan is de cursus Leren Koken: De Basis echt iets voor jou.
Aan de hand van duidelijke recepten ga je heerlijke en gevarieerde maaltijden koken én leer je de belangrijkste kooktechnieken. Ben je de student die op kamers gaat en nu toch echt het eigen potje moet gaan klaarmaken? Of de pensionado die – eindelijk – de tijd heeft om zich eens lekker in de keuken te gaan uitleven: De Kookjuf leert je in deze cursus echt koken! Maar volg deze cursus ook als je vast zit in “elke dag weer hetzelfde” en dolgraag gevarieerder en beter zou willen koken.
Meer weten? klik dan hier en maak gebruik van de kennismakingsaanbieding.

De Kookjuf kookcursus de basis

Pizza

Ben je gek op pizza’s, maar lukt het je niet om thuis iets te maken dat ook maar in de buurt komt van wat je in een pizzeria krijgt voorgeschoteld? Volg dan de cursus Beter leren koken: Pizza“.

Verder wordt er gewerkt aan de cursus snijtechnieken. Ik ben van plan om met mijn team regelmatig nieuwe cursussen toe te voegen. Omdat het best een arbeidsintensieve klus is om teksten te schrijven, de foto’s te maken, video’s op te nemen en te monteren en het hele pakket op dit cursusplatform te zetten, kan ik nog niet exact aangeven wanneer welke cursussen live komen. Schrijf je daarom in voor de nieuwsbrief en ik houd je op de hoogte!

Met het afronden van een cursus verdien je ook een certificaat. Dat kun je vinden op je account-pagina.

Tineke, De Kookjuf