Tot slot - De Kookjuf
Tot slot

,
Ik hoop dat je een beetje een idee hebt gekregen hoe je met hulp van De Kookjuf online (beter) kunt leren koken.
Ben je een beginner in de keuken, dan is de cursus Leren Koken: De Basis echt iets voor jou.
Aan de hand van duidelijke recepten ga je heerlijke en gevarieerde maaltijden koken én leer je de belangrijkste kooktechnieken. Ben je de student die op kamers gaat en nu toch echt het eigen potje moet gaan klaarmaken? Of de pensionado die – eindelijk – de tijd heeft om zich eens lekker in de keuken te gaan uitleven: De Kookjuf leert je in deze cursus echt koken! Maar volg deze cursus ook als je vast zit in “elke dag weer hetzelfde” en dolgraag gevarieerder en beter zou willen koken.
Meer weten? klik dan hier en maak gebruik van de kennismakingsaanbieding.

De Kookjuf kookcursus de basis

Pizza

Ben je gek op pizza’s, maar lukt het je niet om thuis iets te maken dat ook maar in de buurt komt van wat je in een pizzeria krijgt voorgeschoteld? Volg dan straks de cursus “Pizza bakken als een echte Italiaan”.

Verder wordt er gewerkt aan een serie cursussen onder de titel “Beter leren koken:…” In die serie wil ik mensen beter en gevarieerder leren koken door productgroepen te behandelen. We trappen de serie eind dit jaar af met “Beter leren koken: soep!” Daarna volgen aardappels, rijst, pasta etc. Eigenlijk volg je met deze cursussen het leerpad van de kok, alleen beloof ik je dat het allemaal zeer toegankelijk is.

Ik ben dus van plan om met mijn team regelmatig nieuwe cursussen toe te voegen. Omdat het best een arbeidsintensieve klus is om teksten te schrijven, de foto’s te maken, video’s op te nemen en te monteren en het hele pakket op dit cursusplatform te zetten, kan ik nog niet exact aangeven wanneer welke cursussen live komen. Schrijf je daarom in voor de nieuwsbrief en ik houd je op de hoogte!

Tineke, De Kookjuf


4 reacties op “Tot slot

 • Sanne Kersten

  Het is een leuke en leerzame workshop. Het ziet er goed en verzorgd uit! Leuk Tineke!

  • De Kookjuf

   Bedankt voor het testen Sanne! We gaan al jullie opmerkingen verwerken, zodat de cursus na de zomervakantie toegankelijk wordt voor een groter publiek.

 • Han

  Hoi, ik merk dat ik de video’s niet helemaal afkijk. Ze zijn duidelijk en helpen je goed op weg.
  Juist als je niet veel ervaring hebt in de keuken, kun je jezelf toevertrouwen aan de Kookjuf, omdat je alles stap voor stap uitlegt en laat zien.
  Je zou ook tips kunnen geven waar je ingrediënten kunt halen. Ik vind de Turkse winkels verrassend veelzijdig en voordelig:).
  Een leuk formule Tineke en echtgenoot!
  Succes!

 • Marja Keuben

  Ziet er goed uit.
  Mooie filmpjes, erg duidelijk
  Mijn complimenten
  Ben benieuwd naar de soep!

Geef een reactie