Beter leren koken: Pizza! - De Kookjuf
Huidige status
Nog geen toegang
Prijs
19,95
Ga aan de slag
Beter leren koken: Pizza!

Ooit was het voedsel voor arme sloebers, tegenwoordig is pizza een van de populairste gerechten ter wereld. Want of je nu met een rammelende maag rondstruint in Boston (290), Bejing (213), Brugge (29) of Borne (1), waar je ook komt, er zijn altijd wel een of meerdere restaurants in de buurt waar je een pizza kunt bestellen.

En voor het mes in de smakelijke cirkel gaat, wordt er vaak eerst een plaatje geschoten van de lekkernij. Inmiddels staan er meer dan 300 miljoen pizzafoto’s op Instagram, waarmee “de pizza” – in ieder geval op dit social-mediaplatform – het meest gefotografeerde voedsel is. Kortom: pizza is – nog steeds – razend populair.

Geen wonder dus dat velen ook graag zelf zo’n smakelijk en feestelijk gerecht willen maken. Helaas slagen maar weinigen erin om het kunstje van de pizzabakker thuis te evenaren.

De Kookjuf leert je in deze cursus stap-voor-stap hoe je wél in je eigen keuken echte Italiaanse pizza’s kunt maken. En omdat ze toch bezig is, verklapt ze je ook hoe je een Elzasser Flammenkuche uit de oven tovert. Uiteraard raak je door deze cursus geïnspireerd, maar belangrijker nog is dat je aan de hand van duidelijke beschrijvingen, foto’s en instructievideo’s leert hoe je een pizza moet maken.

Dus ben je klaar met die typisch Hollandse pan- en plaatpizza’s, die dikke, hysterisch belegde Amerikaanse gedrochten en al helemaal met diepvriespizza’s uit de supermarkt? Wil je zélf een pizza maken, die zo lijkt overgevlogen uit Napoli? Dan moet je echt deze cursus van De Kookjuf volgen.

Google Review Widget

 

Geef een reactie