Toets: de stappen bij het maken van kruidenboter - De Kookjuf
Toets: De stappen bij het maken van kruidenboter


Ik heb het al gezegd: koken is organiseren. Ook de volgorde waarin je de dingen doet is in de keuken belangrijk. In de volgende toets zet je de stappen om kruidenboter te maken in de juiste volgorde. Gewoon omdat het leuk is om te doen én omdat je er nog een keer van leert.

2 reacties op “Toets: de stappen bij het maken van kruidenboter

 • Helpdesk De Kookjuf

  Hallo Shira,

  Ik vrees dat je dan toch de volgorde niet helemaal goed had. Die ga ik hier natuurlijk niet verklappen (maar zal hem wel even mailen). Maar het klopt inderdaad en uiteraard dat je eerst gaat proeven en eventueel nog zout en of peper toevoegt en dan pas het schaaltje vult.

 • Shira altorffer

  Hallo,

  Ik heb een vraag . Ik heb de toets zoals boven gemaakt en tot twee keer toe kreeg ik als uitslag dat ik 0 antwoorden goed had. Daar gaat volgens mij iets niet goed. Ik zat met mijn vriendin trouwens te discussiëren over de volgorde of nou ja discussiëren we zijn het er eigenlijk wel over eens dat je eerst gaat proeven en dan pas het schaaltje gaat vullen . Kan zijn dat er teveel zout in zit en dan moet je weer boter toevoegen om te verdunnen lastig als alles dan al in het schaaltje zit waarin de boter opgediend moet worden.

  Vind het trouwens dat je een leuke en duidelijke cursus geeft.

  Groetjes

Geef een reactie