Introductie kruidenboter - De Kookjuf
Kriuidsenboter leer je maken in de gratis cursus
Introductie

Hallo ,
In deze cursus ga je kennismaken met de online kooklessen van De Kookjuf. Je leert hoe je kruidenboter maakt én hoe een online kookcursus in zijn werk gaat. Je ervaart hoe je in je eigen keuken, wanneer jij dat wilt en in je eigen tempo, de kookkunst (beter) onder de knie kunt krijgen.

Als extraatje leert De Kookjuf je in deze cursus ook nog hoe je met die heerlijke kruidenboter een smakelijk plukbrood kunt maken. Een geweldige appetizer, borrelbite, partysnack of als bijlage bij de soep. Op naar les 1!


2 reacties op “Introductie kruidenboter

  • Joost Sijtsma

    Heb alles doorgenomen en bekeken. Ziet er prima uit, alles werkt soepel. Tekst is helder, duidelijk en toegankelijk. Video’s zijn ook prima en instructief, enige is dat ik een beetje het gevoel heb dat sommige video’s wel wat korter kunnen zoals snijden en hakken peterselie en het vullen van het brood met kruidenboter. Wat dat laatste betreft begrijp ik bijvoorbeeld wel hoe het moet als een derde van het brood gevuld is. Maar voor de rest: hulde!

    • Helpdesk De Kookjuf

      Joost, bedankt voor je kritische bijdrage, helpt ons weer verder. Wat de video’s betreft: we hebben er bewust voor gekozen om exact te laten zien hoe je iets moet doen, zonder die handeling te versnellen of in te korten. Maar dan dus wel elke techniek in een eigen filmpje. Ken je het “kunstje” al, dan sla je een filmpje eenvoudig over. Of je stopt wanneer je voldoende informatie tot je hebt genomen. De video’s worden zo inderdaad wel minder flitsend dan de kookvideo’s die je doorgaans online tegenkomt. Die hebben echter vaak vooral een wervend en inspirerend karakter. Bij ons kijk je letterlijk De Kookjuf op de vingers, terwijl ze laat zien en uitlegt hoe je iets moet doen. Je ervaart zo ook hoe lang bijvoorbeeld het vullen van zo’n plukbrood kan duren. Maar uiteraard laten we niet minuten lang zien hoe pasta gaart, dus bij sommige video’s ontkomen we er niet aan om kooktechnieken versneld/ingekort te laten zien. We gaan dan ook zeker kijken of het niet wat vaker toch korter en sneller kan, zonder dat we het uitgangspunt ‘laten ervaren hoe iets echt in zijn werk gaat’, uit het oog te verliezen.

Geef een reactie