Kookles van De Kookjuf | Leer nu online koken | Met instructievideo's

Iedereen kan leren koken

Je wilt (beter) leren koken. Dus je koopt kookboeken, kijkt kook-tv, rijgt recepten aaneen en verslindt video’s. En toch wil het in de keuken nog steeds niet echt lukken.
Waarom? Omdat al die recepten, boeken en video’s je wel inspireren, maar doorgaans weinig leren. Koken leer je pas echt als je kooklessen volgt.

En dat kan bij De Kookjuf. In de unieke cursus Leren Koken: de Basis ga je de hand van elf recepten heerlijke en gevarieerde maaltijden koken én leer je de belangrijkste kooktechnieken. In de cursus Feestmenu zonder stress léért de Kookjuf je hoe je door een goede voorbereiding een heerlijk menu op tafel zet, zonder dat je de hele avond doorbrengt in de keuken. Van dit feestelijke menu ga je ook zelf genieten! En wat dacht je van de cursus Beter leren koken: Pizza! Wil je een cursus cadeau geven? Kijk dan even op de pagina cadeaubonnen

Bekijk de gratis Proefcursus

Bij De Kookjuf leer je, in je eigen tempo en je eigen keuken, de fijne kneepjes van het kookvak. Of je nu een beginner bent of al gevorderd: iedereen kan bij De Kookjuf terecht.

Volg de cursus Koken de Basis
Bekijk de gratis Proefcursus

Je leert door te lezen, foto’s en (korte!) instructievideo’s te bekijken, leuke toetsen te maken en uiteraard door flink de handen uit de koksmouwen te steken.

Bekijk de gratis Proefcursus

Tineke, De Kookjuf

Tineke Keuben staat al meer dan dertig jaar voor de klas en heeft – onder meer als lerares koken in het speciaal onderwijs – haar educatieve vaardigheden ingezet om leerlingen zowel theoretische kennis bij te brengen, als te scholen in praktijkvakken. Tussen de bedrijven schoolde Tineke ook zichzelf bij. Naast docent is ze tevens gediplomeerd kok. Haar passie voor koken en lekker en gezond eten, wil ze graag met zoveel mogelijk mensen delen. Dat doet Tineke tijdens de workshops en kooklessen in haar eigen, gezellige keuken in Eefde (bij Deventer), maar nu ook met online kookcursussen.

Tineke, De Kookjuf

Wil jij ook:

Simpel, lekker en gezond kunnen koken?
Familie en vrienden uitnodigen voor een heerlijk diner?
Het koken onder de knie krijgen in je eigen keuken?
Leren in je eigen tempo?
Waar en wanneer jij dat wilt?

Volg dan de cursus Koken de Basis
Bepaal zelf je tempo
Leren in je eigen keuken
Korte instructievideo's
Op smartphone, tablet en laptop
Altijd en overal toegang
Je eet je huiswerk lekker op

Kies je cursus

De Kookjuf en haar team zullen regelmatig nieuwe cursussen toevoegen aan deze site. Je krijgt de keuze uit diverse categorieën en niveau’s. Elke cursus is een combinatie van theorie – geen saaie stof, maar vlot geschreven lessen – en praktijk. Leren koken was nog nooit zo leuk. Wil je een cursus cadeau geven? Kijk dan even op de pagina cadeaubonnen

Google Review Widget
 

window.dojoRequire([“mojo/signup-forms/Loader”], function(L) { L.start({“baseUrl”:”mc.us16.list-manage.com”,”uuid”:”c484a61a71beabcd4f03c2cc1″,”lid”:”e27fd4f892″,”uniqueMethods”:true}) })
<!–
wpac_init = window.wpac_init || [];
wpac_init.push({widget: ‘GoogleReview’, id: 22274, place_id: ‘ChIJBWHzdaGUx0cRTSOie2UiG24’, view_mode: ‘badge’});
(function() {
if (‘WIDGETPACK_LOADED’ in window) return;
WIDGETPACK_LOADED = true;
var mc = document.createElement(‘script’);
mc.type = ‘text/javascript’;
mc.async = true;
mc.src = ‘https://embed.widgetpack.com/widget.js’;
var s = document.getElementsByTagName(‘script’)[0]; s.parentNode.insertBefore(mc, s.nextSibling);
})();
–>

€19,95

Feestmenu zonder stress

In deze cursus léért de Kookjuf je hoe je door een goede voorbereiding en organisatie een heerlijk menu op tafel zet, zonder dat je de hele avond doorbrengt in de keuken. Door alle stress kun je huizenhoog opzien tegen zo'n etentje. Maar van dit feestelijke menu ga je ook zelf genieten!

€29.95
De Kookjuf kookcursus de basis

Leren koken: beginnen bij de basis

De Kookjuf leert je in deze cursus echt koken! Dé cursus voor de beginner, maar ook voor wie vast zit in “elke dag weer hetzelfde” . Met alleen recepten, boeken en inspirerende video’s red je het niet. Koken leer je pas als je kooklessen volgt.
En dat kan online bij De Kookjuf.

€19,95

Beter leren koken: Pizza!

Ben je klaar met die typisch Hollandse pan- en plaatpizza’s, die dikke, hysterisch belegde Amerikaanse gedrochten en al helemaal met diepvriespizza’s uit de supermarkt? Wil je zélf een pizza maken, die zo lijkt overgevlogen uit Napoli? Dan moet je echt deze cursus volgen.

Gratis!
Kriuidsenboter leer je maken in de gratis cursus

Kruidenboter en plukbrood

In deze gratis cursus leer je hoe je zelf heerlijke kruidenboter en plukbrood kunt maken. Maar ook hoe je met wat hulp van De Kookjuf online (beter) kunt leren koken. Deze cursus biedt je dus een gratis en smakelijk voorproefje van de cursussen die De Kookjuf voor je in petto heeft.