Gelukkig hebben we de foto's al... - De Kookjuf

Gelukkig hebben we de foto’s al…

Het is elke keer weer een klus die nog veel groter blijkt dan we aanvankelijk hadden gedacht: zo’n online kookcursus. Maar we zijn er bijna. Alle video’s gemaakt en gemonteerd, voice-overs ingesproken, laatste puntjes op de i in de teksten en de recepten gaan nog één keer nauwkeurig onder de Kookjufloep. En gelukkig hebben we de foto’s al. Houd je mailbox in de gaten, want de lancering van “Feestmenu zonder stress” is nabij.

Om alvast een flinke tip van de de sluier op te lichten:
Dit gaan we maken
Amuse zalm en vega
Salade met gegrilde geitenkaas
Romige mosterdsoep met spekjes (of zonder voor de vegaversie)
Eendenborst met vijgenportsaus, geserveerd met zoete puree van diverse groenten en geglaceerde peulvruchten (vegetarische aanpassing: gegrilde roodlof (met balsamico)
Panna cotta van witte chocolade met een coulis van frambozen (voor de strikte vegetariërs: Griekse yoghurt met frambozensaus)
Koffie/thee met bonbons (maar dat mag je helemaal zelf bedenken en regelen)

Zoals je ziet heeft de Kookjuf voor de vegetariërs aan tafel kleine variaties toegevoegd. Je hoeft dus niet twee verschillende diners te koken. Houd je echt niet van eendenborst, vervang dit stukje vlees dan door biefstuk of bavette.

Je zult nog lang plezier hebben van dit feestmenu, want met de afzonderlijke gangen kunnen je het hele jaar door alle kanten op. Die mosterdsoep bijvoorbeeld is ook lekker bij een broodje gezond. En houd er maar rekening mee dat de panna cotta met frambozencoulis nog vaak op tafel verschijnt. Volg deze unieke cursus en kook een feestmenu zonder stress.

Geef een reactie