Oktober 2020: het feestmenu komt er aan - De Kookjuf

Oktober 2020: het feestmenu komt er aan

Het wordt kouder, de dagen worden korter en het buitenleven verplaatst zich steeds meer naar binnen. Het is even een rare wereld. Meer dan ooit zijn we aangewezen op onszelf en kruipen we weer noodgedwongen in onze eigen bubbel.
De herfst is begonnen en heel voorzichtig gloort de hoop dat we in december weer in kleine kring mogen genieten van lekkere etentjes in goed gezelschap.

Voor De Kookjuf aanleiding om de mouwen op te stropen en de al langer geplande cursus Feestmenu af te ronden. De foto’s en instructievideo’s zijn gemaakt, de komende week worden de voice-overs ingesproken en vervolgens pakken we de laatste loodjes op: beeld, geluid, tekst en recepten mengen tot een leuk, leerzaam en lekker geheel.

Kerstdagen
In de korte cursus, die we uiterlijk 7 november willen lanceren, leer je stap-voor-stap hoe je dit heerlijke viergangenmenu moet maken. De tien recepten zijn bij uitstek geschikt voor dineetjes rond de kerstdagen en bij speciale gelegenheden.

We kregen de afgelopen maanden al vragen of dit menu geschikt is voor vegetarische gasten, Natuurlijk! Met minimale moeite en enkele kleine aanpassingen kan ook de vegetarisch etende gast gezellig mee aan tafel.

Dinner-day
Het feestelijke menu is grotendeels voor te bereiden op de dag voor het etentje, zodat je op Dinner-day zelf relaxed in de keuken kan staan. We hebben uiteraard, tijdens het schrijven, filmen en fotograferen, al uitgebreid getest en voorgeproefd. En we kunnen vol overtuiging zeggen: dit smaakt naar meer.

De cursus is bedoeld voor mensen die de basis van het koken onder de knie hebben, maar graag nog wel de steun willen van De Kookjuf bij het koken van dit verfijnde menu. Dus voldoende korte filmpjes, duidelijke uitleg en goede recepten.

Samen zetten we een heerlijk menu op tafel.

Korting
Volgende week komt er een korte nieuwsbrief met meer foto’s en informatie. We willen alvast verklappen dat onze cursisten en trouwe lezers van de nieuwsbrief een couponcode krijgen waarmee de cursus met korting kan worden aangeschaft. Hou dus je digitale brievenbus in de gaten.

Een fijne zondag!

Hartelijke groeten Tineke, De Kookjuf

Eerdere afleveringen:

Marketing
De laatste puntjes op de i
Leerzaam, leuk, lekker en heel veel werk!
Interactief
Proefcursus
Sneak-preview
Recepten
Lezen, kijken,luisteren en doen
Video’s, veeeel videos
De inspiratie

Geef een reactie