Kookcursus van De Kookjuf | Leer nu echt koken |

Cursusaanbod

De Kookjuf en haar team zullen regelmatig nieuwe cursussen toevoegen aan deze site. Je kunt kiezen uit diverse categorieën en niveau’s. Is het bakken van een ei al een avontuur en wil je eindelijk wel eens echt leren koken? Dan is de cursus Leren Koken: De Basis precies wat je zoekt. Nieuw is de cursus Beter leren koken: Pizza! In de cursus “Feestmenu zonder stress” leer je hoe je een heerlijk diner voorbereid en kookt waar je zelf ook van zult genieten. En er wordt hard gewerkt aan de cursus Snijtechnieken – voor de gevorderde hobbykok die als een echte chef wil leren snijden. Elke cursus is een combinatie van theorie – geen saaie stof, maar vlot geschreven lessen – en praktijk. Je leert door te lezen, foto’s en (korte) instructievideo’s te bekijken, leuke toetsen te maken en uiteraard door flink de handen uit de koksmouwen te steken. Stap-voor-stap werk je, in je eigen tempo en je eigen keuken, toe naar het bereiden van heerlijke gerechten. Leren koken was nog nooit zo leuk.
Wil je een cursus cadeau geven? Kijk dan even op de pagina cadeaubonnen

€19,95

Beter leren koken: Pizza!

Ben je klaar met die typisch Hollandse pan- en plaatpizza’s, die dikke, hysterisch belegde Amerikaanse gedrochten en al helemaal met diepvriespizza’s uit de supermarkt? Wil je zélf een pizza maken, die zo lijkt overgevlogen uit Napoli? Dan moet je echt deze cursus volgen.

€19,95

Feestmenu zonder stress

In deze cursus léért de Kookjuf je hoe je door een goede voorbereiding en organisatie een heerlijk menu op tafel zet, zonder dat je de hele avond doorbrengt in de keuken. Door alle stress kun je huizenhoog opzien tegen zo'n etentje. Maar van dit feestelijke menu ga je ook zelf genieten!

€29.95
De Kookjuf kookcursus de basis

Leren koken: beginnen bij de basis

De Kookjuf leert je in deze cursus echt koken! Dé cursus voor de beginner, maar ook voor wie vast zit in “elke dag weer hetzelfde” . Met alleen recepten, boeken en inspirerende video’s red je het niet. Koken leer je pas als je kooklessen volgt.
En dat kan online bij De Kookjuf.

Gratis!
Kriuidsenboter leer je maken in de gratis cursus

Kruidenboter en plukbrood

In deze gratis cursus leer je hoe je zelf heerlijke kruidenboter en plukbrood kunt maken. Maar ook hoe je met wat hulp van De Kookjuf online (beter) kunt leren koken. Deze cursus biedt je dus een gratis en smakelijk voorproefje van de cursussen die De Kookjuf voor je in petto heeft.

Google Review Widget