Nieuw! Beter leren koken: Pizza - De Kookjuf

Nieuw!Beter leren koken: Pizza

Pizza is een van de populairste gerechten te wereld. De lekkernij, ooit voedsel voor de minstbedeelden, wordt niet alleen gretig geconsumeerd in de talloze pizzeria’s, die je in elke uithoek van de wereld kunt vinden, maar ook thuis. Want wie maakt er nu niet regelmatig een pizzaatje in de eigen keuken? Alleen slagen er maar weinigen erin om het kunstje van de professionele pizzabakker thuis te evenaren. Hoe dat komt? Omdat je moet léren hoe je een échte pizza maakt. En dat kan uiteraard bij De Kookjuf.

Dus ben je ook klaar met die typisch Hollandse pan- en plaatpizza’s, die dikke, hysterisch belegde Amerikaanse gedrochten en al helemaal met diepvriespizza’s uit de supermarkt? Wil je zélf een pizza maken, die zo lijkt overgevlogen uit Napoli? Volg dan de gloednieuwe cursus Beter leren koken: Pizza!

Kerstdiner

En mocht je nu al in de stress zitten omdat kerst en het onvermijdelijke diner er aan zitten te komen, bekijk dan eens deze cursus

Een viergangendiner met amuse vooraf, waar je écht mee voor de dag kunt komen. In deze cursus léért de Kookjuf je hoe je dat heerlijke menu moet bereiden.

Je krijgt duidelijke instructies in woord en beeld en leert aan de hand van korte video’s bereidingswijzen en technieken. In deze cursus leer je goed te plannen en veel vooraf te koken (koken is organiseren!). Deze unieke kookcursus kun in je eigen tempo volgen op laptop, tablet en smartphone. Eindelijk een kerstdiner waar je ook zelf volop van gaat genieten.

Nieuwsgierig? Bekijk dan hier de cursus Feestmenu zonder stress

Geef een reactie