Proefcursus - De Kookjuf

Vreemde ogen
Als je een jaar intensief aan het werk bent om iets te ontwikkelen dat er nog niet is, dan komt onverbiddelijk het spannende moment waarop je vreemde ogen moet laten kijken naar wat je hebt bedacht en gemaakt. Voor de online kookcursus van De Kookjuf kwam dat moment vlak voor de zomervakantie. Een selecte en gemêleerde groep keek op mijn verzoek kritisch naar de korte voorbeeldcursus “Kruidenboter en plukbrood”. En zoals ik had gehoopt leverde dat veel opmerkingen en suggesties op. Opmerkingen en suggesties die je aan het denken en het werk zetten. Alle testers, dank nog daarvoor.

Gemotiveerd
Inmiddels zijn we, extra geïnspireerd en gemotiveerd, het Kookjuf-concept en de cursussen aan het fijnslijpen. Onvermijdelijke bijkomstigheid is dan wel weer dat het moment waarop we echt live gaan met de eerste betaalde cursussen weer iets moet worden opgeschoven.

Proefcursus
Maar als je nu al wilt ervaren hoe een online-cursus van De Kookjuf er straks ongeveer uit gaat zien (de herfst hebben we nog even nodig voor dat ene puntje op de laatste i), volg dan de korte en gratis Proefcursus. Je moet je alleen even registreren en krijgt dan toegang tot het nu nog verborgen cursusdeel op de site. Uiteraard ben ik erg benieuwd wat je er van vindt. Ook jouw opmerkingen en suggesties zijn zeer welkom. Ondertussen gaan we enthousiast door met het filmen van de promo- en instructiefilmpjes voor de beginnerscursus.


Deze video laat – kort – zien hoe je in de beginnerscursus een lekkere paprikasoep leert maken. In deze cursus worden aan de hand van 12 zeer gevarieerde recepten vrijwel alle basiskooktechnieken en de meest gangbare ingrediënten behandeld.

Eerdere afleveringen:

sneak-preview
recepten
lezen-kijken-luisteren-en-doen
videos-veeeel-videos
de-inspiratie

Geef een reactie