Sneak preview - De Kookjuf

Een beetje veel workshops, een paar flinke cateringklussen en niet te vergeten mijn baan voor de klas. Het was best wel druk de laatste tijd. Toch is het gelukt: de eerste cursus is klaar! In de proefcursus Kruidenboter en plukbrood, die we binnenkort gratis op de site gaan aanbieden, willen we mensen kennis laten maken met een voor Nederland toch best wel nieuw fenomeen: online kooklessen.

Ik heb in vorige nieuwsblogjes al uitgelegd hoe het in zijn werk gaat, maar ik besef dat velen het pas echt snappen als ze zo’n cursus hebben gedaan. Hoewel die eerste cursus dus klaar is, willen we ‘m toch even grondig laten testen voor we ‘m de wereld in schieten. Het hele cursusplatform, de lesopbouw, de instructievideo’s, de testjes, we hebben het allemaal zelf moeten bedenken en uitvoeren. Het lijkt ons daarom goed (noodzakelijk), dat een selecte groep de eerste cursussen (met de eerst drie betaalde zijn we ook een heel eind op streek) gaat testen. De testers krijgen volgende week bericht.

Om de proefcursus te kunnen volgen moet je straks geregistreerd zijn op dekookjuf.nl. We willen jullie echter nu al graag een eerste indruk geven en hebben daarom een les uit Kruidenboter en plukbrood opengesteld voor iedereen. Via deze link Les: basiskruidenboter de werkwijze/ kun je dus even sneak previewen. Benieuwd wat jullie er van vinden.

Via deze nieuwsmail wil ik je graag op de hoogte houden van onze vorderingen met de online kookcursussen. En… delen/doorsturen mag. Graag zelfs!

Tineke, De Kookjuf

PS: onder de voorbeeldles kom je nog een verdwaald stukje Engels tegen (related articles), fiksen we binnenkort nog even.

Eerdere afleveringen:

recepten
lezen-kijken-luisteren-en-doen
videos-veeeel-videos
de-inspiratie

Geef een reactie