voor - De Kookjuf

De Kookjuf heet je graag welkom in haar gezellige, landelijk gelegen kookstudio tussen Deventer en Zutphen. Je kunt er terecht voor een heerlijke kookworkshop, maar ook voor de lekkerste hapjes en exclusieve catering.

In de sfeervolle kookstudio kunnen 8 tot 10 mensen gelijktijdig koken. In de eetkamer grenzend aan de keuken is plek voor 12 personen. Een kookworkshop duurt circa 4 uur. Er bestaat ook een mogelijkheid om bijvoorbeeld met zes personen te koken en vervolgens gezellig samen met partners te eten. Maar ook voor een vrijgezellenfeest en een origineel bedrijfsuitje is de kookstudio van de De Kookjuf een geweldige plek. Workshops zijn in principe voor groepen vanaf 6 personen.

Workshops

De Kookjuf biedt een breed scala aan workshops. Hou je van Italiaans, Mexicaans, Spaans? Of trekt de Franse boerenkeuken je meer? De Kookjuf kan je echter ook inwijden in de Libanese keuken, terwijl uiteraard ook Indonesisch en vegetarisch koken tot de mogelijkheden behoren.

Libanese kofta

En wat dacht je er van om, gebruikmakend van de speciale ovenstenen, echte Italiaanse pizza’s te leren bakken? Verder zijn er workshops tapas, streetfood, high tea, mezze of zoet. Maar je kunt ook in overleg met De Kookjuf je eigen programma samenstellen.

In een ontspannen sfeer maak je samen de lekkerste gerechten klaar, die na afloop uiteraard met smaak worden verorberd in de gezellige eetkamer. Kookworkshops (ongeveer 4 uur) vanaf € 59,50 per persoon inclusief 2 drankjes en koffie/thee. Kijk even op de pagina workshops voor alle mogelijkheden of stel je vraag direct in een mailtje naar  De Kookjuf.

Tineke, De Kookjuf

 

Catering

De Kookjuf is tevens het adres voor de lekkerste hapjes en exclusieve catering. Heb je een feestje en wil je in plaats van de standaard hapjes een keer echt iets exclusiefs serveren? Schakel dan De Kookjuf in. Bekijk op de pagina catering wat de mogelijkheden zijn.