- Amuse zalm en vega
- Salade met gegrilde geitenkaas.
- Romige mosterdsoep met spekjes (of zonder voor de vegaversie)
- Eendenborst met vijgenportsaus, geserveerd met zoete puree van diverse groenten en geglaceerde peulvruchten (vegetarische aanpassing: gegrilde roodlof met balsamico).
- Panna cotta van witte chocolade met een coulis van frambozen (voor de strikte vegetariërs: Griekse yoghurt met frambozensaus)
- Koffie/thee met bonbons (maar dat mag je helemaal zelf bedenken en regelen)
Wat ga je maken:
- Amuse zalm en vega
- Salade met gegrilde geitenkaas
- Romige mosterdsoep met spekjes (of zonder voor de vegaversie)
- Eendenborst met vijgenportsaus, geserveerd met zoete puree van diverse groenten en geglaceerde peulvruchten (vegetarische aanpassing: gegrilde roodlof met balsamico).
- Panna cotta van witte chocolade met een coulis van frambozen (voor de strikte vegetariërs: Griekse yoghurt met frambozensaus)
- Koffie/thee met bonbons (maar dat mag je helemaal zelf bedenken en regelen)
——
——-
Amuse zalm en vega | |
Salade met gegrilde geitenkaas | |
Romige mosterdsoep met spekjes (of zonder voor de vegaversie) | |
Eendenborst met vijgenportsaus, geserveerd met zoete puree van diverse groenten en geglaceerde peulvruchten (vegetarische aanpassing: gegrilde roodlof met balsamico) | |
Panna cotta van witte chocolade met een coulis van frambozen (voor de strikte vegetariërs: Griekse yoghurt met frambozensaus) | |
Koffie/thee met bonbons (maar dat mag je helemaal zelf bedenken en regelen) | |