test boodschappenlijst - De Kookjuf

Amuse zalm en vega
Salade met gegrilde geitenkaas.
Romige mosterdsoep met spekjes (of zonder voor de vegaversie)
Eendenborst met vijgenportsaus, geserveerd met zoete puree van diverse groenten en geglaceerde peulvruchten (vegetarische aanpassing: gegrilde roodlof met balsamico).
Panna cotta van witte chocolade met een coulis van frambozen (voor de strikte vegetariërs: Griekse yoghurt met frambozensaus)
Koffie/thee met bonbons (maar dat mag je helemaal zelf bedenken en regelen)

Persen geraspte citroen

Wat ga je maken:

    • Amuse zalm en vega
    • Salade met gegrilde geitenkaas
    • Romige mosterdsoep met spekjes (of zonder voor de vegaversie)
    • Eendenborst met vijgenportsaus, geserveerd met zoete puree van diverse groenten en geglaceerde peulvruchten (vegetarische aanpassing: gegrilde roodlof met balsamico).
    • Panna cotta van witte chocolade met een coulis van frambozen (voor de strikte vegetariërs: Griekse yoghurt met frambozensaus)
    • Koffie/thee met bonbons (maar dat mag je helemaal zelf bedenken en regelen)

    ——

    ——-

    Amuse zalm en vega
    Salade met gegrilde geitenkaas
    Romige mosterdsoep met spekjes (of zonder voor de vegaversie)
    Eendenborst met vijgenportsaus, geserveerd met zoete puree van diverse groenten en geglaceerde peulvruchten (vegetarische aanpassing: gegrilde roodlof met balsamico)
    Panna cotta van witte chocolade met een coulis van frambozen (voor de strikte vegetariërs: Griekse yoghurt met frambozensaus)
    Koffie/thee met bonbons (maar dat mag je helemaal zelf bedenken en regelen)