Cursusaanbod - De Kookjuf

Cursusaanbod

De Kookjuf en haar team zullen regelmatig nieuwe cursussen toevoegen aan deze site. Je krijgt de keuze uit diverse categorieën en niveau’s. De cursus “Feestmenu zonder stress” is onlangs gelanceerd. En er wordt hard gewerkt aan de cursussen Snijtechnieken – voor de gevorderde hobbykok die als een echte chef wil leren snijden – en aan “Pizza bakken als een echte Italiaan”. Elke cursus is een combinatie van theorie – geen saaie stof, maar vlot geschreven lessen – en praktijk. Je leert door te lezen, foto’s en (korte) instructievideo’s te bekijken, leuke toetsen te maken en uiteraard door flink de handen uit de koksmouwen te steken. Stap-voor-stap werk je, in je eigen tempo en je eigen keuken, toe naar het bereiden van heerlijke gerechten. Leren koken was nog nooit zo leuk.


12,95

Feestmenu zonder stress

In deze cursus léért de Kookjuf je hoe je door een goede voorbereiding en organisatie een heerlijk menu op tafel zet, zonder dat je de hele avond doorbrengt in de keuken. Door alle stress kun je huizenhoog opzien tegen zo'n etentje. Maar van dit feestelijke menu ga je ook zelf genieten!

29.95
De Kookjuf kookcursus de basis

Leren koken: de basis

De Kookjuf leert je in deze cursus echt koken! Dé kookcursus voor de beginner, maar ook voor wie vast zit in “elke dag weer hetzelfde” en dolgraag gevarieerder en beter zou willen koken.

Maak nu kennis met de unieke methode van De Kookjuf.

Gratis!
Kriuidsenboter leer je maken in de gratis cursus

Kruidenboter en plukbrood

In deze gratis cursus leer je hoe je zelf heerlijke kruidenboter en plukbrood kunt maken. Maar ook hoe je met hulp van De Kookjuf online (beter) kunt leren koken.

Deze cursus biedt je dus een gratis en smakelijk voorproefje.