Ik heb het al gezegd: koken is organiseren. Ook de volgorde waarin je de dingen doet is in de keuken belangrijk. In de volgende toets zet je de stappen die je maakt bij het bakken van een ei in de juiste volgorde. Gewoon omdat het leuk is om te doen én omdat je er nog een keer van leert.
Toets Summary
0 of 1 Vragen completed
Vragen:
Informatie
Je hebt de toets al eerder voltooid. Daarom kun je hem niet meer opnieuw starten.
Toets is aan het laden…
Je moet inloggen of inschrijven om de toets te starten.
You must first complete the following:
Resultaten
Resultaten
0 of 1 Vragen answered correctly
Uw tijd:
De tijd is verstreken
Je hebt 0 van 0 punt(en), (0) behaald
Behaalde punt(en): 0 of 0, (0)
0 Verslag(en) in afwachting (mogelijke punt(en): 0)
Categorieën
- Niet gecategoriseerd 0%
- 1
- Status
- Review
- Beantwoord
- Goed
- Fout
-
Vraag 1 of 1
1. Vraag
Zet de stappen in de goede volgorde
-
Wacht tot het vet bruin begint te kleuren en het schuim wegtrekt .
-
Doe een klontje boter in de pan (of een eetlepel vloeibare margarine).
-
Zet de koekenpan op het vuur en zet de vlam op de hoogste stand.
-
Zet het vuur nu iets lager, op halfhoog om te beginnen.
-
Laat het ei rustig enkele minuten bakken.
-
Breek het ei voorzichtig in de koekenpan.
-
Bestrooi het ei met een klein beetje zout en maal of strooi er wat zwarte peper overheen.
View Answers:
GoedFout -
Meest recente reacties