test - De Kookjuf

Notitie van de Kookjuf

  • grotendeels voor te bereiden de dag ervoor
  • invriezen vond ik geen succes
  • variatie: als je het lekker vindt en van zeevruchten houdt, kun je altijd wat kokkeltjes, mosselen, scheermessen, of venusschelpen toevoegen in de laatste 5 minuten kooktijd. Oogt extra luxe en is erg lekker. Dan is ook wat gehakte dille door de soep en als garnering een goede tip.
Amuse
Salade met gegrilde geitenkaas
Romige mosterdsoep met spekjes (of zonder voor de vegaversie)
Eendenborst met vijgenportsaus, geserveerd met zoete puree van diverse groenten en geglaceerde peulvruchten (vegetarische aanpassing: gegrilde roodlof (met balsamico)
Panna cotta van witte chocolade met een coulis van frambozen (voor de strikte vegetariërs: Griekse yoghurt met frambozensaus)
Koffie/thee met bonbons

Eendenborst met vijgenportsaus, geserveerd met zoete puree van diverse groenten en geglaceerde peulvruchten (vegetarische aanpassing: gegrilde roodlof (met balsamico)

Testpagina met interactieve onderdelen

Op deze pagina enkele voorbeelden van interactieve componenten die in de cursussen van De Kookjuf gebruikt gaan worden. In deze testfase willen we vooral weten of het technisch goed werkt en of de elementen intuïtief te bedienen zijn. De – soms erg simpele – vragen zijn dan ook alleen voor deze test verzonnen. In de cursussen worden de toetsen ook niet, zoals op deze pagina, geclusterd, maar zul je ze als strooigoed tussen de lessen aantreffen.
Kom je iets raars tegen of heb je een opmerking over deze pagina, vul dan even onderaan het e-mailformulier in. Scroll zeker even door naar het eind, want daar tref je een interactieve video aan. Zeer bewerkelijk (en nog niet perfect), maar wel erg leuk, vinden we zelf.
Overigens kan het zijn dat de content pas wordt getoond als de pagina nog een keer wordt geladen. Mocht je dat ook ervaren (er wordt gewerkt aan het oplossen van dit probleem), meld dat dan ook even.


Foto met te zoeken hotspots


Flashcards met info

Hotspots met info

Sleep de woorden

Drag and drop

Flashcards met invulvraag

Simple enkele vraag

Vind de hotspot

Zet de foto’s in de juiste volgorde

Toets met meerdere vragen


Multiple choice met plaatje


En tot slot een interactieve video

Opmerkingen en/of vragen?: