Feestmenu - De Kookjuf
Beter leren koken:

Feestmenu zonder stress

Het kerstdiner, dat roulerende etentje met vrienden (en jij bent aan de beurt!!) of de culinair verwende schoonouders die een “hapje” komen eten: het zou ook voor jou een gezellige, relaxte avond moeten zijn. Maar oh, wat kun je opzien tegen het samenstellen en koken van zo’n feestmenu. Met hulp van de Kookjuf hoef je het hoofd niet te breken over wat je gaat koken, want dat menu heeft ze al voor je bedacht. Een viergangendiner met amuse vooraf, waar je écht mee voor de dag kunt komen. En zeker zo belangrijk: in deze cursus léért de Kookjuf je hoe je dat heerlijke menu moet bereiden.

Je krijgt duidelijke instructies in woord en beeld en leert aan de hand van korte video’s bereidingswijzen en technieken. In deze cursus leer je goed te plannen en veel vooraf te koken (koken is organiseren!).
Misschien geloof je het nu nog niet, maar op de Grote Dag sta je (ja ook jij!) relaxed in de keuken, weet je precies welke laatste handelingen je nog moet verrichten en zit je gewoon gezellig aan tafel mee te genieten van je zelf bereide gerechten.

Wat ga je maken:
Amuse zalm en vega
Salade met gegrilde geitenkaas
Romige mosterdsoep met spekjes (of zonder voor de vegaversie)
Eendenborst met vijgenportsaus, geserveerd met zoete puree van diverse groenten en geglaceerde peulvruchten (vegetarische aanpassing: gegrilde roodlof met balsamico).
Panna cotta van witte chocolade met een coulis van frambozen (voor de strikte vegetariërs: Griekse yoghurt met frambozensaus)
Koffie/thee met bonbons (maar dat mag je helemaal zelf bedenken en regelen)

Zoals je ziet heeft de Kookjuf voor de vegetariërs aan tafel kleine variaties toegevoegd. Je hoeft dus niet twee verschillende diners te koken. Houd je echt niet van eendenborst, vervang dit stukje vlees dan door biefstuk of bavette.

Je zult nog lang plezier hebben van dit feestmenu, want met de afzonderlijke gangen kunnen je het hele jaar door alle kanten op. Die mosterdsoep bijvoorbeeld is ook lekker bij een broodje gezond. En houd er maar rekening mee dat de panna cotta met frambozencoulis nog vaak op tafel verschijnt. Kortom, waarom zou je nog wachten? Volg deze unieke cursus en kook een feestmenu zonder stress. Trouwens, ook een leuke cursus om cadeau te geven! Kijk eens op de pagina cadeaubonnen.

In deze video laat ik je zien wat je, als je deze cursus hebt voltooid, helemaal zelf gaat maken.

DEZE CURSUS IS VOOR:
Mensen die al enige kookervaring hebben, graag een etentje willen geven, maar telkens weer opzien tegen de stress die het jaarlijkse kerstdiner, het culinaire bezoekje van de schoonouders of de vriendenclub met zich meebrengt. In deze cursus léért de Kookjuf je hoe je door een goede voorbereiding een heerlijk menu op tafel zet, zonder dat je de hele avond doorbrengt in de keuken. Van dit feestelijke menu ga je ook zelf genieten!


Tijdelijk van €24,95 voor €19,95

Of geef deze cursus cadeau! Ga naar de cadeaubon