Leren koken: beginnen bij de basis - De Kookjuf
De Kookjuf kookcursus de basis
Huidige status
Nog geen toegang
Prijs
Nu: €29.95
Ga aan de slag

Leren koken: de basis

Je wilt (beter) leren koken. Dus je koopt kookboeken, kijkt kook-tv, rijgt recepten aaneen en verslindt video’s. En toch wil het in de keuken nog steeds niet echt lukken. Waarom? Omdat al die recepten, boeken en video’s je wel inspireren, maar doorgaans weinig leren. Koken leer je pas echt als je kooklessen volgt. En dat kan bij De Kookjuf.
Aan de hand van duidelijke recepten ga je heerlijke en gevarieerde maaltijden koken én leer je de belangrijkste kooktechnieken. Ben je de student die op kamers gaat en nu toch echt het eigen potje moet gaan klaarmaken? Of de pensionado die – eindelijk – de tijd heeft om zich eens lekker in de keuken te gaan uitleven? De Kookjuf leert je in deze cursus echt koken! Maar ook als je vast zit in ‘elke dag weer hetzelfde’ en dolgraag gevarieerder en beter zou willen koken, dan is deze cursus echt iets voor jou.

Korte video’s

Ik beloof je: Geen gegoochel met grote koksmessen en lastige sausjes. Je kunt aan de slag met een eenvoudig setje ‘keukengereedschap’ en leert stap-voor-stap de basisvaardigheden van het koken.
Ik zal je ook niet vermoeien met moeilijke culinaire termen, maar leg alles eenvoudig en helder uit. Alle technieken kun je bij me ‘afkijken’ in korte, duidelijke video’s.

Ui in halve ringen
Receptvideo maaltijdsalade
Quiche uit de vorm halenBij De Kookjuf hoef je dus niet wanhopig door lange filmpjes te scrollen op zoek naar dat ene fragment. Je klikt gewoon aan wat je wilt zien. En heb jij ook zo’n hekel aan die ingewikkelde onduidelijke recepten, die je in je eigen keuken het bos in sturen? Nou, De Kookjuf ook! Dus daarom alleen maar heldere recepten, die altijd kloppen!

Spelenderwijs

Spelenderwijs leer je hoe je pasta en aardappels kookt. Je maakt een goede puree, leert hoe je vlees lekker bruin bakt. Je blijft niet hangen in de Hollandse pot, maar maakt smakelijke uitstapjes naar de Mexicaanse en Italiaanse keuken. Je gaat veel kruiden en specerijen gebruiken en je leert hoe je gerechten goed op smaak moet brengen.
Je begint elk hoofdstuk in deze cursus lekker relaxed met je laptop, tablet of smartphone op de bank.

Stap-voor-stap

Ik leg eerst uit en laat in een receptvideo zien wat je gaat maken, vertel vervolgens wat je nodig hebt, hoe je het een en ander moet voorbereiden en uiteindelijk hoe je het gerecht moet bereiden. Precies daar waar je ze nodig hebt tref je de korte techniekvideo’s aan. Dus ‘klik’ en je ziet precies hoe je dat ene keukentrucje moet doen.
Ook schotel ik je zo nu en dan leuke toets voor. Omdat het leuk is én omdat je er van leert. En elk hoofdstuk eindigt met het recept, waar je zelf mee in de keuken aan de slag gaat.

Op alle apparaten

Je kunt eenvoudig switchen tussen de apparaten. Dus ‘s morgens in de trein ga je op je smartphone verder waar je ‘s avonds op je laptop was gebleven. Ook een les of instructievideo nog een keer opnieuw bekijken is op elk moment en op elk apparaat mogelijk. Je moet er alleen van verzekerd zijn dat je online bent.
De lessen zijn toegankelijk geschreven en lezen ‘lekker weg’. De recepten zijn simpel, lekker en gezond. Met behulp van duidelijke foto’s en de korte instructievideo’s krijg je de technieken al vlot onder de knie. Zo zet ook jij al binnen een paar lessen (ja, zelfs jij!) een lekkere maaltijd op tafel.

Niet tevreden? Geld terug!

En merk je tijdens het volgen van deze cursus dat het toch niet helemaal je ding is? Geen probleem, je krijgt dan gewoon je geld terug! Dus waarom zou je nog langer wachten? Volg deze unieke cursus en leer écht koken!

Tijdelijk: van €39.95 voor €29.95!!

Google Review Widget

 
Geef deze cursus cadeau!

Je kunt ook iemand anders blij maken met deze unieke methode. Klik hier en geef de cursus cadeau.

Cursus Inhoud

Uitklappen

5 reacties op “Leren koken: beginnen bij de basis

 • Wim Sturris

  Mijn complimenten voor de cursus. Alles wordt helder en duidelijk uitgelegd. Het is voor iedereen, ook al weet je niet veel koken, makkelijk te doen. De filmpjes zijn een mooie aanvulling, waardoor je het stap voor stap kunt uitvoeren.

  • De Kookjuf

   Hallo Wim,

   Dankjewel voor het compliment! Ik hoop dat je veel plezier aan de cursus beleeft.
   Alvast fijne feestdagen gewenst,

   Hartelijke groeten

 • MJA van Schaik

  Beste Kookjuf,
  Wat een geweldig online training is dit! Kan het echt iedereen aanraden. De manier waarop de training is opgezet, video, uitleg stap voor stap, recept maakt het voor iedereen mogelijk om dit te volgen. Het kan gewoon niet mis gaan en omdat het lukt wil je graag weer verder met het volgende gerecht. Door deze training heb ik nu de basis onder controle waarvoor dank! Hoop snel de volgende trainingen online te kunnen volgen.

 • Gerrie Kelly

  Hallo Juf Tineke
  Deze cursus heb ik met heel veel plezier gedaan, wat is de beste cursus om hier na te doen.
  Mij lijkt de cursus Pizza maken erg leuk, maar ik weet niet of dit te hoog is gegrepen.
  mvg Gerrie

  • De Kookjuf

   Hallo Gerrie,
   Fijn dat je de cursus met veel plezier hebt gedaan.
   We zijn inmiddels, net als zoveel mensen, gebonden aan huis. We zijn bezig met een paar cursussen. Pizza is bijna klaar.
   Als je ingeschreven bent voor de nieuwsbrief, dan krijg je daarvan bericht zodra er nieuwe cursussen zijn.
   Pizza is, als je de basiscursus hebt gedaan, goed te doen hoor.
   We houden je op de hoogte.
   Groetjes Tineke
   De Kookjuf

Geef een reactie