- De Kookjuf

Iedereen kan leren koken

Je leest kookboeken, verzamelt recepten, verslindt video’s en toch blijf je maar aanmodderen in de keuken. Hoe dat komt? Omdat al die recepten, boeken en video’s je vaak wel inspireren, maar doorgaans weinig leren. Koken leer je pas echt als je kooklessen volgt.
En dat kan, online, bij De Kookjuf.

Ook spaghetti koken leer je online bij De Kookjuf

Bij De Kookjuf leer je, in je eigen tempo en je eigen keuken, de fijne kneepjes van het kookvak. Of je nu een beginner bent of al gevorderd: er is een cursus voor iedereen. Wil je enkele voorbeeldlessen bekijken? Dat kan! Aanmelden is niet nodig, je kunt direct zelf ervaren hoe je online kunt leren koken.

Kruidenboter leer je zelf maken in de gratis cursus

Je leert door te lezen, foto’s en (korte) instructievideo’s te bekijken, leuke toetsen te maken en uiteraard door flink de handen uit de koksmouwen te steken. Nieuwsgierig? Volg dan de gratis cursus Kruidenboter en plukbrood. Een heerlijke kennismaking met een Kookjufcursus.

Tineke, De Kookjuf

Tja, je bent gek op koken én leerkracht, dan moet je natuurlijk wel De Kookjuf worden.
Tineke Keuben staat al meer dan dertig jaar voor de klas en heeft – onder meer als lerares koken in het speciaal onderwijs – haar educatieve vaardigheden ingezet om leerlingen zowel theoretische kennis bij te brengen, als te scholen in praktijkvakken.
Tussen de bedrijven schoolde Tineke ook zichzelf bij. Naast docent is ze ook gediplomeerd kok. Haar passie voor koken en lekker en gezond eten, wil ze graag met zoveel mogelijk mensen delen. Dat doet Tineke tijdens de workshops en kooklessen in haar eigen, gezellige keuken in Eefde (bij Deventer), maar ook met online kookcursussen.

Tineke, De Kookjuf

Wil jij ook:

Simpel, lekker en gezond kunnen koken?
Familie en vrienden uitnodigen voor een heerlijk diner?
Het koken onder de knie krijgen in je eigen keuken?
Leren in je eigen tempo?
Waar en wanneer jij dat wilt?Dit vinden cursisten


Bepaal zelf je tempo


Leren in je eigen keuken


Korte instructievideo’s


Op smartphone, tablet en laptop


Altijd en overal toegang


Je eet je huiswerk lekker op

Kies je cursus

De Kookjuf en haar team zullen regelmatig nieuwe cursussen toevoegen aan deze site.  Je hebt de keuze uit diverse categorieën en niveau’s. Elke cursus is een combinatie van theorie – geen saaie stof, maar vlot geschreven lessen – en praktijk. Leren koken was nog nooit zo leuk.

Nu: €19,95

Feestmenu zonder stress

In deze cursus léért de Kookjuf je hoe je door een goede voorbereiding en organisatie een heerlijk menu op tafel zet, zonder dat je de hele avond doorbrengt in de keuken. Door alle stress kun je huizenhoog opzien tegen zo'n etentje. Maar van dit feestelijke menu ga je ook zelf genieten!

Lees verder

Nu: €29.95
De Kookjuf kookcursus de basis

Leren koken: de basis

De Kookjuf leert je in deze cursus echt koken! Dé kookcursus voor de beginner, maar ook voor wie vast zit in “elke dag weer hetzelfde” en dolgraag gevarieerder en beter zou willen koken.
Maak nu kennis met de unieke methode van De Kookjuf.

Lees verder

Gratis!
Kriuidsenboter leer je maken in de gratis cursus

Kruidenboter en plukbrood

In deze gratis cursus leer je hoe je zelf heerlijke kruidenboter en plukbrood kunt maken. Maar ook hoe je met hulp van De Kookjuf online (beter) kunt leren koken.
Deze cursus biedt je dus een gratis en smakelijk voorproefje.

Lees verder